Veckan som gått

Söndag igen och en helt ny orörd vecka ligger framför oss.

Jag vet inte alls hur vi ska klara oss denna vecka som kommer då vi är totalt panka och barnbidraget kommer på torsdag som dessutom är 1500 kronor mindre då de stora får sina studiebidrag. Jag önskar verkligen att jag hade ett jobb att gå till men tyvärr så verkar det omöjligt för mig att få ett jobb.
Så vad har då hänt denna vecka?

Skolan började för Izabella i onsdags och för de stora i tisdags. Jag var ju med Izabella i skolan då hon inte får den hjälp hon behöver och när jag är med så jobbar hon på. Vi försöker se till att hon är i klassrummet så mycket som möjligt. Jag ska försöka få till ett möte om någon vecka för att få igenom att de ska anställa en elevassistent till henne. Jag har inte riktigt tid för att sitta där hos henne varje dag och dessutom så är det så tråkigt att sitta där upp och ner. Inget speciellt händer. Gå till lektioner och ha rast dag ut och dag in. Inte konstigt att barnen blir uttråkade.

I veckan var de i alla fall kreativa på NO lektionen. De pratar om förnybara energikällor och Izabella skulle skriva en faktatext om vindkraftverk och i fredags på tekniken hade de i uppgift att göra en modell av sin valda faktatext.

Izabellas vindkraftverk. Tornet är av en hushållsrulle, rotorbladen av kartong och  maskinhuset är gjort av en tvättsvamp.

Igår var vi hos mina föräldrar då min mamma fyllde år i torsdags.
Det var lika trevligt som vanligt och vi pratade en hel del om mitt mående och om andra saker som rör mitt liv.

Jag berättade om vad soc hade sagt till mannen när han var där och det var bara galna saker mycket av det var som de hade vridit och vänt på. Fick även reda på att de hade startat en utredning på Xander också då de är så oroliga för hans hemsituation. Han fyller 18 om 2 år och de lovade även att inte starta en utredning på de stora. Jag bad dem även att inte berätta för mannen vad jag hade sagt till dem det mesta i förtroende.
Men det gjorde dem och vred och vände på sanningen som de alltid gör.
De berättade för mannen att skolan tydligen samlar in kläder till henne som hon ska få – vilket är bullshit rakt av (men jag måste luska på det). Rättelse: Skolvärdinnans barnbarn brukar rensa ut sin garderob för att slänga kläder men Izabella får dem istället.

Skolan har även berättat att Izabella ofta kommer med slitna för små kläder till skolan vilket hon gjort någon gång men inte längre.
Mannen har sagt att jag har vänt soc emot honom. Ja det är så mycket falsk sanning som de kokat ihop för jag har sagt något som de har gjort om så det ska se bra ut på papper.
Dom svek mitt förtroende hur ska jag kunna lita på dem i fortsättningen. Mannen är inte alls glad på mig. Det har varit mycket bråk och höga röster. Jag tror att denna gången så kommer vårt förhållande vara över. Jag kommer inte längre orka att vara tillsammans med honom.

Visst vi ska få renoverat men sen så vet jag inte hur det kommer bli. Jag kommer ju fortsätta söka lägenhet.

Vad händer i veckan?
Ja jag kommer vara med Izabella i skolan denna vecka också. Eller som mannen säger att jag gömmer mig för honom. Men han fattar ju ingenting.
I veckan som kommer så har jag två intervjuer. En ute på Rosengård och en i Östra Grevie. Jag har varit vikarie på förskolan i Östra Grevie innan så jag känner till den och dessutom så går det tåg ut där.
Lägenhetsplaneraren kommer även i veckan så jag får städa när jag kommer hem imorgon eller plocka undan och på tisdag när jag varit på intervjun. Får ta det sista då med dammsugning och saker.
Men nu ska jag ta det sista i köket och sen blir det ett avsnitt av Världens sämsta häxa.

Bjuder på en bild på katterna som leker stirra på matte leken när det är dags för mat.
Arrividerci ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *