Veckan som varit

Hej söndag eller ja snart är denna söndag ett minne blott som alla andra dagar.
I fredags hade det gått 2½ veckor sedan förhandlingen och jag var så ledsen i fredags kväll och igår för jag hade hoppats att Izabella skulle kommit hem i fredags men så klart inte.
Jag har bett till Universum/Gud eller vem som nu hör mina böner att hon ska komma hem imorgon eller på tisdag och att jag får ta med henne hem på fredag efter jag hämtat henne från skolan och sen firat den äldste sonen som tar studenten då.
Nu i veckan som kommer så kommer domslutet och jag hoppas att ni som läser kan be att hon ska komma hem på tisdag eller imorgon. De sociala myndigheterna har inte varit schysta. Vi har inte fått den hjälp som de tror vi behöver utan de tog henne rakt av.
Problemet är att – vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara det så man förstår utan att det blir rörigt.
Jag och mannen är vi alltså ett. Bara för att mannen inte vill ta emot den hjälp som de sociala myndigheterna tror vi behöver så betyder det tydligen att jag är likadan att jag inte behöver tips och råd för att bli en “bättre” förälder. De ser oss som en enhet och de ser inte mig – personen bakom oss han och mig. Alla frivilliga insatser är inte uttömda än och de tog de som de tyckte var bäst – för sig själva.
Men bakom oss – mig och mannen så står jag en mamma som har blivit av med min dotter, min bästa vän för att soc tyckte det. Finns massor av barn som har det katastrofalt och det känns som deras föräldrar kommer undan med det. Men bara för att jag och mannen inte kommer överens alltid så straffas vi- jag för det att bli av med min dotter. Detta önskar jag inte ens min värsta fiende och vad jag vet så har jag inga. Ja jag har sagt nej till hjälp från de sociala myndigheterna vid många andra tillfällen men det för att mannen sa så och nu straffade det sig.
Så snälla hjälp mig att be att hon kommer hem i veckan som kommer. Jag tror att ju fler som ber så hör Universum.


I torsdags var det dags för umgänge igen och då träffades vi på Mobilia. Vi gick till Body shop och köpte en ny tvål till henne och sen tittade vi på Lekia och därefter gick vi till BK och åt. För att sen gå vidare och titta lite till på bland annat H&M efter Stranger thingskläder men de hade inget och visst inte om de skulle få in heller. Glömde ta foto på henne denna gången.
På tal om Stranger things så fick vi utskällning från både soc och skola att det är för hemskt för henne men nu när hon är i familjehemmet så får hon ändå se på det och så jäkla hemskt är det faktiskt inte.
Jag har sett klart hela volym 1 av säsong 4  och jag blev inte speciellt förvånad mer än så säger jag inte. Kolla på det själv om ni vill veta vad jag snackar om.
Just nu vill jag bara att det ska bli första juli då nästa avsnitt kommer. Det var en riktig cliffhanger.
I alla fall så älskar min dotter Stranger things och har sett alla säsonger säkert 10 gånger eller nåt.
Imorgon ska jag i alla fall upp till Emporia och kolla efter en tröja som hon hade sett som kostade 100 kr var på Overhypd. Får väl fråga dem om jag inte tittar den.

Har väl annars inte hänt så värst mycket här.
Imorgon går vi in i en helt orörd vecka. En vecka där mycket kommer hända.
Beslutet kommer och hoppas till vår fördel. Be att det blir så och så tar sonen studenten på fredag. hallå liksom.

Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *