Veckan som varit

Ja och så har det gått ytterligare en vecka och denna vecka har varit ganska jobbig.
Izabella blev sjuk på tisdags kvällen och fick stanna hemma i tre dagar får  se hur det blir imorgon. Men på tisdag måste hon gå då hon redan har missat massor i skolan.
I veckan hade jag en intervju via datorn och så klart som vanligt så fungerade varken ljud eller bild för mig, men det var bara information om hur det är att vara vikarie i Burlöv.
Ansvarige ringde upp mig efteråt och vi pratade allmänt och så. Skickade mina betyg, ladok samt polisutdrag.

Var också en hel del bråk mellan mig och K. Vi har kommit till en punkt där jag bara stör mig på småsaker som han gör. Efter 21 år tillsammans så känner jag att vi har växt ifrån varandra och efter 2019 som var ett jobbigt år så känner jag att jag vill gå vidare utan honom. Vi har haft problem i så många år men har kämpat och försökt lösa dem. Men det har inte fungerat. Utan att säga för mycket och avslöja mycket så gillar han udda saker i sängkammaren och jag har accepterat detta ganska länge men nu vill jag inte längre ha detta och detta kan han inte leva med. Varpå jag har sagt att han borde då se sig om efter någon som vill samma sak som honom som har samma intresse. Men han vägrar det är mig han älskar och vi har varit tillsammans i halva våra liv.  När jag nekar honom detta udda så blir han förbannad och då säger han att jag lika gärna kan försvinna. Vi står på lägenheten båda två och juridiskt sätt så kan han inte slänga ut mig från vår lägenhet lika lite som jag kan slänga ut honom. Men han tycker att eftersom han betalar för hyran så har han rätt att slänga ut mig. Jag funderar duktigt på att lämna in skilsmässopapperna inom en månad. Ska bara trolla fram avgiften först.  Min pappa skulle se till att ställa upp mig på ett annat bostadsbolag i en annan stad för att barnen och jag ska komma ifrån K. Men jag kan ju egentligen inte bara flytta utan att informera så jag får väl fundera på hur och på vilket sätt jag ska förklara för honom. Ingen av oss mår ju bra i förhållandet och han måste träffa någon som vill samma sak som han. Och jag? Går vi skilda vägar vill jag aldrig mer ha en man i mitt liv. Jag har fått nog av dessa varelser.

Nu dags att duscha. Och sen kolla två avsnitt av Familjen Valentin med Izabella.
Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *