Viktor och Mamma ;)

Mommy Boot Camp… Det finns inget som är så roligt som att träna med sina barn framförallt med min son Viktor som har samma energi som sin mamma så när han frågade mig i söndags om vi inte kunde köra Mamma Boot Camp så sa jag självklart ja med ett stort leende. Vi började med en härlig löprunda på 5 km sen körde vi lite utegym och trappor som jag bara älskar så bra för lår och rumpa områden jag annars är dålig på att träna.

Jag lägger upp en video här nere så ser ni hur grym han är min son haha mitt framtida hockeyproffs och som han imponerar på mamma varje gång, tack Viktor för ännu ett härligt träningspass tillsammans med dig och för att du aldrig ger dig och pushar dig själv till att bli ditt bästa… <3

Mer om våra träningspass kan ni se på min Instagram sida Fit Mom Sweden, @fit_mom_sweden

https://www.facebook.com/anna.hogstrom.33/videos/pcb.150615239541694/150614379541780/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARA3kLBeGhmbJocF59Leud10c5JBUeArvSE0Vug-FGzPCn3Pfop-3-hlMKzJd_S43bV_kSXjgmQ6D-x9&__xts__%5B0%5D=68.ARBNLg6Bu8mkQTXoVPvCrGi-ISwsh5kiRy-pmMuHL0HTjqxZqy-Xl_gYFQoVkvtFBzBR7wINxVUQINcWe5tAV0_3Ac0Jn76-5VPy6b8q8cRxENN3dRcB5qrGehTDVYWoufasyfgeRhdpxKBeAU2k-i5Gm3lw9Pw3hskSXJ4HKc_UclirvBpDM5ulnBCJZV-mGZHaYcDpF7kGHnxc1YTXkVwC2FSJSxZIL1kTkAeco6Jy-eJ5XulJnforyhvROoD-ebU

 

4 svar på ”Viktor och Mamma ;)”

  1. Hej Anna kul att du har kommit i gång. Varje gång du bloggar kommer din senaste inlägg upp på framsidan av blogbiz.se

    Snart kommer vi samarbeta med ett stort event bolag som vi än inte avslöjar vilka de är. Då kommer blogbiz framsida generera mycket trafik då de har över 60 000 besökare per dag. Detta sker vid årskiftet och då kommer alla som bloggar som hamnar på framsidan också på sin google analytics se att blogbiz framsidan ger mer besökare.

    Allt kan du följa på din egen google analytics dvs se exakt var trafiken kommer i från.

    1. Vad roligt Anne skönt att höra efter allt strul jag ska försöka ta mig till dig i Uppsala snart oxå har varit mycket med jobb nu bara och letandes av lägenhet. Behöver gå genom blogg världen med dig känner jag haha… Trevlig helg så länge… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *