Vintertid och sista söndagen i oktober

I natt gick vi in i vintertid igen och fick tillbaka en timme.

Tyckte väl att det kändes som jag hade sovit länge när jag vaknade runt tre tiden i natt och på ett sätt hade jag väl gjort det. Kändes bara jobbigt haha.
Denna vecka som har varit hade vi fem föreläsningar….den i fredags var bara så tråkig och jag var bara så uttråkad. Föreläsaren tyckte jag var inte så jättebra.
Men ett viktigt ämne…lek och språk.
Sen har jag bara tvättat och vikt tvätt denna helgen. Ska lägga in det imorgon och så pyssla lite här hemma. På tisdag eller onsdag ska jag till min kompis i Kävlinge och så hoppas jag att hon faktiskt har den boken jag behöver för jag har för mig att jag sett den i hennes bokhylla för drygt 1 år sedan.

Igår fyllde min stora idol 60 år och jag har lyssnat på hans musik i 27 år och det är helt galet.

Auguri grande Eros.

Denna vecka som kommer har vi en heldag på universitetet vi ska ha workshop om barns lek. Det är bara tre veckor kvar av denna kurs nu som vi läser.
Tiden går snabbt. Sen hoppas jag att ag får tillbaka min paper godkänd så jag får ut CSN. På fredag blir jag mamma till en tonåring för tredje gången. Och vi ska förmodligen fira henne hos min syster med familj men jag vet inte än får ta reda på det.


Inte ofta man ser detta. Men visst är den gullig. De kan ligga i samma säng men inte så nära varandra som här.
Ibland händer det.

blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *