Anna & Katharina Events… Många har undrat vad som händer på Bergmans den 29 mars det ska jag tala om för er nu. Den 29 mars håller jag och min partner Katharina en gala/event/after work på Bergmans med temat when The French Riviera comes to Stockholm. Jag och Katharina träffades på ett event i slutet av februari som hon höll i och vi började prata om att hon hade abonnerat Bergmans till slutet av mars och att hon ville göra något där och undrade om jag ville vara med så vi bestämde snabbt att vi skulle ta en fika och gå igenom ideer vi båda hade innan hon skulle åka hem till Nice där hon bor. Vi han bara sätta oss ner med en varsin kaffe på Tures och med vår kärlek till franska rivieran så vips hade vi ett tema och ett event. Så på den vägen kan magi skapas haha…

Under vårt event på Bergmans så bjuder vi på opera, poledance, konstutsällning, modevisning och lite andra härligheter. I biljetterna som är släppta ingår det även cocktails från Braastad cognac, bubbel, mediteranska tilltugg och lite annat smått och gott. Så medans man minglar runt lyssnar på fantastisk opera och ser på vacker konst med något gott i glasen kommer bara vara början på en underbar kväll.

Inför detta event har vi bestämt att hålla privat då vi gör eventet för första gången och efterfrågan har varit så stor och jag kan säga att vi båda är överväldigad över hur många biljetter som redan har sålts men vi lovar att nästa gala som vi kommer att hålla blir större och då håller vi allt öppet.

Här nedan ser ni några som medverkar under vår kväll tillsammans med oss på Bergmans <3

Min fina partner Katharina

Vår host under kvällen The one and only Roger Morgan 

En av våra tre fantastiska konstnärer Jonny Westling 

Vackra Anna-Therese Eivinsdotter 

Begåvade Anders Albinson! Tusen tack för dina vänliga ord om mig och Katharina

Poledance by gorgeous Malena 

Braastad Cognac Cocktails 

Bergmans Stockholm it´s all about the location

Vi ses 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *