Ytterligare en helg som gått

Hej bloggen
Ville bara titta in denna söndags kvällen. Veckan gick snabbt men helgen gick ännu snabbare.
Hela dotterns klass satt hemma och hade skola via Google meet.  Hon tycket inte alls om det och tyckte det var jobbigt att sitta och glo på en skärm. Och jag kan ju faktiskt hålla med henne om det. Tycker personligen att det är jättejobbigt att sitta och prata med skärmen. Men det fungerade.
Imorgon är de i alla fall välkomna tillbaka till skolan.

I helgen har jag lyssnat en hel del på spöktimmen som finns på Spotify. Det är två tjejer som är journalister och de har en podd där de tar upp men massa olika ämnen. Allt ifrån stalkers till det övernaturliga. Har lyssnat på dem två omgångar och jag tycker bäst om deras berättelser om det övernaturliga och läsarberättelser. Så om ni gillar bli skrämda och lite så tycker jag ni ska lyssna på dessa två tjejer. De är superduktiga. De vann faktiskt guldörat förra året för den bästa podden. Det är bara ett tips från mig.

I fredags fick jag tillbaka min uppsats och det är en del att ändra där. Tur att jag har två veckor på mig att fixa till den lite innan den ska vara klar  och inlämnad. Men jag tror och hoppas att jag faktiskt blir godkänd i den. Det är ju inte en C uppsats som ligger på 15 hp utan en liten uppsats på 7,5 hp.
I helgen testade jag och Izabella lite nyheter från Hemmakväll.

Denna gillade jag inte. Izabella tyckte den var så där.
Jag gillar klubborna men den i dryckesform var sämre.

Denna var ganska god. Smakade tutti frutti med choklad.

Tiptop bites. Den tyckte jag var rätt god smakade lite som glassen
och jag älskar tiptop. Ska lägga in den i frysen nästa gång. Tror den är godare kall.

Om man gillar chokladdoppade ostbågar så älskar man denna.
Jättegod och ni måste prova.

Ja och jag var bara tvungen att köpa dessa också.
Muggar som man kan använda antingen dricka eller godis.

Förutom att vi fick ny tumlare i måndags så har det inte hänt så mycket. Jag har visserligen funderat på att ta vissa beslut här i livet men när det händer vet jag inte. Men jag kommer att skriva om det händer. Det är inget lätt beslut men det är bäst så.

Nu blir i alla fall tvätten torr.

Då var det dags att avsluta här för idag. Ytterligare en jobbig vecka.
Det är bara 8 fredagar kvar tills det är dags för sommarlov. Får se vad som händer dessa veckor som är kvar.
Tror dottern ser fram emot det. Hon behöver lite sommarledighet.

På återseende. Arrividerci ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *