Första veckan är avklarad

Så har jag gjort en vecka av VFUn.

Denna veckan har jag lärt känna barnen och de känner sig redan trygga med mig. Hela veckan har jag i princip varit den som varit bäst att hålla en liten lugn. De små barnen dras till mig av en märklig anledning. Jag får ofta höra att jag är en lugn och trygg person och det är just den typen av pedagog jag vill vara.
Har väl inte hänt så värst mycket denna vecka som har gått.

Jag trivs där i alla fall  och kommer bra överens med mina kollegor och min handledare.
Nästa vecka får jag ta tag i det andra som kursen innehåller och så ska jag göra min aktivitet – Den lilla, lilla gumman och filma det då min lärare kommer den 7 maj klockan ett och då sover barnen och några är ute.
Jag hoppas att detta går bra.
Måste göra klar min planering så jag kan skicka den nån gång nästa vecka och så ska jag börja skriva på ett dilemma. Ska ta någon matsituation eller någon annan och sen koppla det till läroplanen och värdegrunden.
Och i helgen nästa vecka ska jag påbörja min text om min profession i förskolläraryrket så jag blir klar med allt innan det ska  in. Så jag är färdig i god tid.
Imorgon börjar dag 6 av 18  då denna perioden har två röda dagar.

Men nu ska jag kolla lite mer på ett avsnitt av ER och sen blir det sängen. Måste hälla propplösare i golvbrunnen på toa då det rinner ut vatten igen.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *