Semester

I fredags jobbade jag min sista dag innan semestern

Veckan gick väl halvsnabbt och vi hade bara sex barn hela veckan fram till torsdagen då ett syskonpar var lediga på fredagen.
Hela onsdagen regnade det hela förmiddagen. Det var uppehåll när jag var på väg till Lund men började spöregna när jag gick av  tåget. Kunde gott börja när jag kommit in till förskolan. Men icke så jag var dyngsur. Tur det finns torkskåp.

Inga barn hade kommit till förskolan än.

På eftermiddagen hade jag och mina kollegor blivit hembjudna till en annan kollega. Jag hade lite tid att döda innan jag skulle på Vandring på Vipeholm.  Så jag umgicks med mina kollegor någon timme. Så himla trevligt.

Fredagen innan barnen hade kommit. Alltså jag älskar vår gård. Jag är ju inte inne när jag öppnar med tanke på damen som är där. Ja hon är en ande.
Ingen läskig varelse men jag känner mig väldigt iakttagen där inne och för några veckor sedan då jag var ensam inne på förskolan( de andra var ute) såg jag en skugga som gick förbi mig vid köket. Nej det var  inte min egen.
Saker försvinner som jag skulle hämta och var där när någon annan hämtade det. Så skumt.

Lunchen i fredags. Tacos. Till mellanmål blev det våfflor med grädde och sylt.
Klockan 15 checkade jag ut och kramade ett av barnen massor då det barnet ska börja på en annan förskola. Jag hade lovat barnets mamma att krama och säga hej då ordentligt för detta barnet tycker jättemycket om mig och blev väldigt fäst vid mig. Frågar alltid barnen om de vill ha en kram.


Denna söta donnan sitter på min dator nu. Älskar den bilden. Den är tagen på hennes gamla skola.

Dagens middag. Hemmarullade köttbullar.

Imorgon börjar min semester och jag ska försöka blogga dagligen och så ska jag fundera lite på vad jag ska göra med mitt liv.
Ska försöka sjunga lite och spela in det. Och fixa här hemma.
Om en vecka fyller äldste sonen år. 20 år. Vad hände där?
Ska även lämna in vissa papper nästa vecka.
Dessutom ska jag även besöka kyrkogården och mina morföräldrars gravar och så blir det besök hos dottern.
blogg familjeliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *